Szülői bál 2024

Nagy örömmel szeretnénk megosztani mindenkivel a március 1-jén tartott szülői-tanári bálunk fantasztikus élményeit. Az este igazán felejthetetlennek bizonyult, tele volt kivételes pillanatokkal és emlékezetes momentumokkal.

Az estet az Impromtu Drum School fiatal dobosai nyitották meg, akik az iskola vezetőjének Veres Gyulának szerzeményeit adták elő. Ezt a produkciót jelenlegi és régebbi színész szülőink [Náray Erika, Sajgál Erika, Kovács István, Szűcs Krisztina] izgalmas előadása követte, mely szórakoztató pillanatokat varázsolt elénk.

Természetesen nem hagyhatjuk ki a tanárok nagyszerű előadásait sem, akik az „Önök kérték” műsor stílusában számos új darabot és régi kedvenceket mutattak be nekünk. 

A finom vacsora után közösen izgulhattunk, hogy ki milyen nyereményt vihet haza a nála lévő nyertes tombolaszelvényekért. Nagy köszönet jár azoknak is, akik felajánlásaikkal hozzájárultak a tombola sikeréhez, ami megalapozta a jó hangulatot a közös tánc előtt. A színpad előtti tér megtelt önfeledt szülőkkel és tanárokkal, a nagyszerű zenék alatt a vendégek teljes szívből táncoltak és mulattak.

Minden résztvevőnek hatalmas köszönettel tartozunk a fantasztikus hangulatért és az emlékezetes pillanatokért. Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és már várja a jövő évi szülői-tanári bált!